Hør et utdrag fra lydboka:

The Mister

0
Ingen stemmer til nå
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Joakim Gunby
Oversetter: Eva Ulven
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:The Mister
Spilletid:15:38:22
Først utgitt:06.06.2019
ISBN Lydfil:9788242181169

Ny og lidenskapelig kjærlighetsfortelling fra E L James, forfatteren bak verdenssensasjonen Fifty Shades of Grey.

London, 2019. Livet har vært enkelt for Maxim Trevelyan. Han har utseendet med seg, aristokratisk bakgrunn og mye penger. Han har aldri trengt å jobbe, og har sjelden sovet alene.

Men da tragedien rammer, endres alt. Maxim arver ikke bare familiens adelstittel, rikdom og eiendom, men også alt ansvaret det fører med seg. Det er en rolle han ikke er forberedt på, og som han sliter med å fylle. Men den største utfordringen skal vise seg å være knyttet til en gåtefull ung kvinne som nylig er kommet til England – med lite annet i bagasjen enn en mørk fortid. Alessia Demachi er tilbakeholden, vakker og musikalsk, og hun vekker en lidenskap i Maxim som han aldri har opplevd før og ikke vet hvordan han skal takle. Men hvem er egentlig Alessia? Kan Maxim beskytte henne mot farene som truer? Og hvordan kommer hun til å reagere når hun oppdager at Maxim også har hemmeligheter for henne? 

Fra hjertet av London gjennom det landlige Cornwall til Balkans skremmende skjønnhet: «The Mister» er en lidenskapelig og farlig berg-og-dalbanetur av en roman!

Kommentarer

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Lydbøker av E L James

  
  

Fra

149,-
Kjøp