Hør et utdrag fra lydboka:

Normans område

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (1 stemme)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Anders Ribu
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:11:37:00
Først utgitt:29.09.2011
ISBN Lydfil:9788242143310

En ny, stor roman fra Jan Kjærstad

I en alder av femti år og på toppen av sin karriere har den legendariske forlagsredaktøren John Richard Norman fått sin overdose av romaner som han mener handler om det samme. Norman tar derfor permisjon fra jobben og bor flere måneder i et hus ytterst på en odde på øya Stjernøy. Her oppdager han naturen og nyter frie dager uten bøker og lesing – og kjærligheten sammen med den vakre og spennende Ingrid Kyrklund. Men så begynner han å få teft for lesing igjen.

"Normans område" handler om litteraturens makt og ukjente muligheter. Men hva skjer med et menneske når fiksjonens kraft blir målt mot kjærlighetens? Er de like sterke? Og er det mulig å forene dem?

Jan Kjærstad er regnet som en av Nordens fremste forfattere, og er blant annet belønnet med Nordisk Råds Litteraturpris.

"Det er fortellerdyktigheten og innsikten Kjærstad formidler, særlig om lesning og litteratur, som gjør boka til et godt sted å være."
Maya Troberg Djuve, Dagbladet 

"Det glitrer av Jan Kjærstads skrivekunst også i 'Normans område'. (...) 'Normans område' var ventet å bli en av høstens store, og kommer også til å bli det."
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

Terningkast 5: "Kjærstad har et poetisk språk og nydelig setningsoppbygging. Han er en mester i å antyde og fører oss fram og tilbake i tid. (...) Hvis du er Kjærstad-fan fra før av er 'Normans område' en vinner. Hvis
du ikke kjenner forfatteren, er dette en fin anledning til å begynne."
Elise Weseth, Oppland Arbeiderblad

Kommentarer

Nå vet jeg hva Normans område er - romanen er en vakker hyllest til litteraturen og det å lese. Det er lenge siden jeg lyttet denne,(for 7 år siden) men ønsket å omtale den nå, før jeg omtaler Berge. Etter min mening er dette Kjærstads beste roman (eller kanskje det er Berge? To helt ulike romaner) Mer om denne i Reading Randi: https://reading-randi.blogspot.no/2018/02/tanker-om-bok-jan-kjrstad-normans-omrade.html
4

Lydbøker av Jan Kjærstad

  

Fra

149,-130,-
Kjøp