Hør et utdrag fra lydboka:

Om høsten

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (1 stemme)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Ola G. Furuseth
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:Forlaget Oktober
Målform:Bokmål
Serier:Årstids-encyklopedien
Spilletid:4:36:56
Først utgitt:21.09.2015
ISBN Lydfil:9788242162571
ISBN CD:9788242170965

Vakre og tankevekkende betraktninger om verden, skrevet av en blivende far. 

"Nå, når jeg skriver dette, vet du ingenting om noe, hva som venter deg, hvilken verden du blir til i. Og jeg vet ingenting om deg. Jeg har sett et ultralydbilde, og lagt hånden på magen du ligger i."

Et barn skal bli født. Og en far setter seg ned for å skrive til det. Han vil vise barnet hva som venter.

«Om høsten» og «Om vinteren» er de to første bindene i en personlig encyklopedi som forsøker å sirkle inn det karakteristiske ved tingene vi omgir oss med, og nærme seg verdens materialitet gjennom en serie korte beskrivelser. Noen forsøk handler om lysende øyeblikk hvor noe tilsynelatende ubetydelig får glans fra livet som står og betrakter det, mens andre er melankolske, fulle av sorg over det som går tapt. Men felles for dem alle, er at den verden som stiger frem gjennom dem, er en fantastisk verden.

Karl Ove Knausgård er en av vår tids mest kritikerroste, prisbelønte og bestselgende norske forfattere.  Knausgård utgir to lydbøker denne høsten. Den første har tittelen «Om høsten», den andre «Om vinteren». Allerede før utgivelse ble «Om høsten» forhåndssolgt til ti land. 

Hør flere lydbøker av Karl Ove Knausgård:
- Om høsten
- Om vinteren
- Om våren
- Om sommeren

Kommentarer

...er et pussig påfunn av ei bok! Hvem i all verden finner på at de skal skrive/ beskrive alt mulig smått og stort, fra ubetydeligheter, trivialiteter, støv og skrot, til det eksistensielle, høyttravende, uforglemmelige og altoverskyggende? Knausgård. Og hvem i all verden kan ha interesse av å høre dette? Tja, de nysgjerrige og litteraturinteresserte, så klart! Underholdende og til tider riktig så fornøyelig, men likevel av det slaget man fort glemmer.
4