På vei hjem

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (1 stemme)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Erlend Klarholm Nilsen
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:Gyldendal
Målform:Bokmål
Spilletid:5:30:31
Først utgitt:26.04.2019
ISBN Lydfil:9788242163318

Hvor godt kjenner vi egentlig den vi deler liv og hjem med?

Thale og Magnus har vært sammen i mer enn ti år, og forholdet er etter hvert litt slitt i kantene. Han lengter etter et felles barn, men lengselen deles ikke fullt ut av henne, som har en 16 år gammel sønn fra før av. En helg på hytta på fjellet avbrytes brått da de får telefon om at Thales sønn har falt om på trening og er sendt til Ullevål sykehus med ambulanse. Sønnens tilstand blir stadig mer kritisk, og turen hjem blir et kappløp med tiden.

Samtidig som panikken stiger inne i bilen, viser det seg at Thale og Magnus har mye mer å snakke om enn noen av dem har vært klar over. Parallelt med bilturen på vei mot sykehuset følger vi deres historie bakover i tid til da de møttes første gang.

«På vei hjem» er en roman som stiller spørsmål om hvor godt vi egentlig kjenner hverandre, om det er en menneskerett å få barn, hva det vil si å være far, og hva som kan skje hvis prisen for å elske noen begynner å føles for høy?

Kommentarer

En roman hvor en blir kjent med karakterene litt etter litt. Mye nerve og fine betraktninger rundt liv og samliv. https://tinesundal.blogspot.com/2019/05/pa-vei-hjem-av-sverre-henmo.html
4