Hør et utdrag fra lydboka:

Så høyt var du elsket

0
Ingen stemmer til nå
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Mads Ousdal
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:8:14:53
Først utgitt:18.10.2011
ISBN Lydfil:9788242143396

En gripende roman fra Nikolaj Frobenius

Viktor Ulvdal var i årevis en aktet og elsket allmennlege på Hovseter. Og han har vært en kjærlig og støttende far for sønnen Emil etter at moren forsvant under et Norad-oppdrag da Emil var sju år gammel. 85 år gammel er Viktor fremdeles i god form, en oppegående eldre mann. Inntil den dagen han får hjerneslag. Han havner på sykehus og skrives ut igjen. Nytt slag, sykehus, utskriving, rehabilitering, utskriving, infarkt, sykehus, korttidsplass på sykehjem, utskriving. Viktor blir svakere og svakere, mer og mer avhengig av hjelp, men sendes likevel hjem til et tomt hus. Og sykdommen forandrer personligheten hans. Den elskelige mannen blir uberegnelig og rasende og midt oppe i det hele står Emil, med sorgen over å se faren forvitre, og fortvilelsen og maktesløsheten han opplever som pårørende til en mann som nekter å dø.

Nikolaj Frobenius har skrevet bøker som er oversatt til en lang rekke språk, og er flere ganger blitt prisbelønt for bøkene sine.

"Nikolaj Frobenius' nye roman er regelrett vanskelig å legge fra seg. Til tross for at den handler om en gammel mann som nekter å dø."
Maya Troberg Djuve, Dagbladet

"Denne boka synes jeg er glitrende skrevet! Mads Ousdal er en av mine yndlingsopplesere, og som vanlig gjør han en meget god figur som oppleser! Her blir det terningkast fem!"
Bokbloggen Rose-Maries litteratur- og filmblogg