Hør et utdrag fra lydboka:

Sanger til Willow Frost

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (1 stemme)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Duc Mai-The
Oversetter: Monica Carlsen
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Songs of Willow Frost
Spilletid:12:01:27
Først utgitt:08.01.2014
ISBN Lydfil:9788242160928

Endelig! Ny roman fra forfatteren av «Hotellet på hjørnet av bitter og søt.»

Seattle, 1934:
Tolv år gamle kinesisk-amerikanske William Eng har bodd på barnehjemmet Sacred Heart siden moren ble båret utslått ut av den trange leiligheten deres fem år tidligere. På septemberdagen som barnehjemmet har bestemt skal være alle gutters bursdag, blir William og de andre tatt med på kino. Da bildene av en orientalsk sangerinne glir over lerretet, får William hjertet i halsen: Tross hennes glamorøse ytre er William overbevist om at filmstjernen Willow Frost er moren hans.

Bestemt på å finne Willow og bevise at moren er i live, rømmer William fra Sacret Heart sammen med venninnen Charlotte. Mens de leter seg frem i Seattles nedslitte gater, blir de nødt til å konfrontere mysteriene rundt Williams fortid og hans forbindelse til den eksotiske filmstjernen.

Men Willow Frosts historie er mye mer komplisert enn Hollywood-fantasiene som William har sett på lerretet.

Terningkast 5: «Dette er et godt gammeldags melodrama, en tåreperse av en bok, som attpåtil ender ganske Hollywood-happy. Likevel klarer forfatteren å skape et skjelvende nærvær i teksten, språket finner en rytme som ligner hjerteslag.»  
May Grethe Lerum, VG

Kommentarer

Godt lest som alltid av Duc Mai-The! Fine miljøskildringer og mange vil nok elske denne like høyt som forfatterens forrig bok, "Hotellet på Hjørnet av Bitter og Søt".
4