Hør et utdrag fra lydboka:

Se på oss nå

0
Ingen stemmer til nå
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Henrik Rafaelsen
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:9:56:32
Først utgitt:30.08.2018
ISBN Lydfil:9788242168108
ISBN CD:9788242174598

Hans Kaasajordet og Olof Evald er rådgivere i et pr-byrå med oppriktighet som forretningsidé. Harriet Aakre leder et distribusjonsselskap for alternativ film. Ingunn Sande er helsebyråkrat på høyt nivå. Salomon Olsen er statsministerkandidat for sosialdemokratene.

Hans og Harriet møtes og misliker hverandre, likevel oppstår en sterk tiltrekning mellom dem. Forbindelsen får store konsekvenser, ikke bare for Hans og Harriet selv, men for barn, kollegaer og andre personer rundt dem.

«Se på oss nå» beveger seg uanstrengt mellom det komiske, det pinlige og det inderlige. Det handler om hvor lett mennesker knytter seg til hverandre, hvor lett vi mister oss selv til en annen, og hvor vanskelig det kan være å hente seg inn igjen.

Terningkast 5: «Det er blitt en dramatisk og intens roman om kjærlighet og begjær, og om seriøse komplikasjoner som den impulsive kåtskapen kan skape. Det er originalt gjort, velskrevet og spennende, ikke minst fordi Gulliksen lar de involverte gi sine stemmer til historien.»
Stein Roll, Adresseavisen

Terningkast 5: «Se på oss nå har en stor emnekrets og Gulliksen kvier seg ikke for å bale med de ømtålige sidene av relasjoner og selvforståelse. Boka er interessant lesning, en anelse beklemmende, men morsom og lett å sluke.»
Maja Troberg Djuve, Dagbladet

«Ufattelig morsom på den pinlige måten.»
Marta Norheim, NRK Bok

«Romanen evner å åpne et større analytisk rom rundt det typiske norske familielivet (…) Gulliksen gir oss et av de mer oppvakte budene på hvem nordmenn er akkurat nå.»
Carina Elisabeth Beddari, Morgenbladet

«Gulliksen skriver som han pleier, med stor musikalitet, driv, innlevelsesevne og en spørrende grunnholdning til dilemmaer alle som har levd en stund har måttet forholde seg til.»
Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG

«Gjør pinlig sex til bra litteratur.»
Ingunn Økland, Aftenposten

«Fortellinger om grensesprengende intimitet (…) presise og underfundige skildringer av relasjonelle komplikasjoner. (…) Åpningsscenen er så hinsides drøy at selv den mest svikefulle leser som har kommet så langt, vil føle seg forpliktet til å lese boken ut.»
Bjørn Gabrielsen, Dagens Næringsliv

««Se på oss nå» viser korleis begjær kan knyte band så raskt og hardt at dei slit med det same – og så skånsellaust at banda til andre brest. (…) Se på oss nå leikar med tv-mediet og ein visuell overflate-estetikk, men har absolutt sine djupe søkk, strødd utover som små, svarte hòl i teksten.»
Eivind Myklebust, Klassekampen

Kommentarer

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5