Hør et utdrag fra lydboka:

Sett ut en vaktpost

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (1 stemme)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Bodil Vidnes-Kopperud
Oversetter: Ragnhild Eikli
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:Aschehoug
Målform:Bokmål
Original tittel:Go set a watchman
Spilletid:7:46:31
Først utgitt:24.08.2015
ISBN Lydfil:9788242162540
ISBN CD:9788242170934

Boken ingen visste om! En litterær verdenssensasjon om raseskille og kjærlighet.

Klassikeren «Drep ikke en sangfugl» fra 1960 er hyllet verden over, og har vært regnet som forfatterens eneste bok. Det ingen visste, var at manuset hun skrev fem år tidligere lå gjemt på et trygt sted. I «Sett ut en vaktpost» møter vi de samme personene to tiår senere.

Maycomb, Alabama midt på femtitallet. 26 år gamle Jean Louise Finch - eller Scout, som alle kaller henne, kommer hjem fra New York for å besøke sin kjære, aldrende far, Atticus. Her møter hun rasemotsetninger og et politisk kaos som truer med å snu opp ned på den hvite sørstatskulturen. Scout gjør rystende oppdagelser både i egen familie og i byen der hun er født og oppvokst. Ikke bare strever hun med å forstå sin fars holdninger, men også egne tanker om rase, kjønn og klasse er vanskelige å hanskes med. Scout tvinges til å ta stilling, både personlig og politisk og, ikke minst, til å lytte til sin egen samvittighet.

Hør også:
- Drep ikke en sangfugl

Kommentarer

- både ER og HAR en speiell og interessant historie! God oppfølger til "Drep ikke en sangfugl", og Bodil Vidnes-Kopperud leser som alltid veldig bra!
4

Lydbøker av Harper Lee

Lydbøker med Bodil Vidnes-Kopperud