Hør et utdrag fra lydboka:

Skjulestedene

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (1 stemme)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Bodil Vidnes-Kopperud
Oversetter: Jan Chr. Næss
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:The Hiding Places
Spilletid:15:50:58
Først utgitt:02.01.2018
ISBN Lydfil:9788242166838
ISBN CD:9788242174154

En hemmelighet så dypt begravd at bare en løgner kan avdekke den.

Da den idylliske, søvnige landsbyen Slaughterford en varm sommer blir åstedet for et drap, er det ingen som er forberedt på det - eller på plutselig å miste en av sine egne. Drapet kommer som et sjokk for alle som kjente offeret, og da femten år gamle Terta Cartwrights storebror blir mistenkt for forbrytelsen, dras Terta mot den iøynefallende Irene, godseierens nye kone. Begge er fast bestemt på å finne ut hvem morderen i deres nærmeste krets er.

Uten å være klar over hvor dypt røttene til forbrytelsen går, begynner Terta og Irene å avdekke rystende sannheter om miljøet rundt seg - og når de tilfeldigvis finner en gjenstand som har vært skjult i årevis, kommer det til å forandre livet for dem alle.

Kommentarer

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Jeg utpeker denne til å være Webbs hittil beste roman- og jeg har likt de forrige! Som alltid har hun gjort grundig forarbeid og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. To parallelle historier som knyttes sammen på en svært så overraskende måte- når sammenhengen avsløres, blir det plutselig veldig mye som blir fiffig med historien. Troverdig og variert persongalleri, overbevisende miljøskildringer og med en overraskelse på slutten er dette absolutt ei lydbok det er verdt å få med seg!
5

Akseptabel! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
3

Lydbøker med Bodil Vidnes-Kopperud

  
  

Fra

179,-157,-
Kjøp