Hør et utdrag fra lydboka:

Snø vil falle over snø som har falt

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (1 stemme)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Fridtjov Såheim
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:8:12:58
Først utgitt:25.01.2005
ISBN Lydfil:9788242131843

"Snø vil falle over snø som har falt" er historien om en gåte, en kjærlighet og om to brødre som kom bort fra hverandre.

Dan Kaspersen vil selge småbruket og komme seg vekk fra Skogli etter brorens død. Men etter en urolig natt i et bånnfrosset barndomshjem dukker Mona Steinmyra opp. Smilet hennes blir det første holdepunktet hans i bygda. Mange vil likevel ha ham bort, og andre har en del å frykte så lenge Dan Kaspersen åpner skuffer og skap etter broren. Med en uforlignelig kombinasjon av trass og likegyldighet forsøker Dan å bite seg fast i livet - i hvert fall for en stund. For det fins håp og det fins rettferdighet - og det fins alltid en arvet Volvo Amazon.

"Snø vil falle over snø som har falt" er en spenningsfylt og lun roman som har sjarmert seg inn i mange leseres hjerter. Den ble belønnet med Bokhandlerprisen.

«Helt sikkert er det at denne leseren har fått en stor gave i fanget.»
Torunn Borge, Dagsavisen

«Hatten av for Henriksen… en skikkelig røverhistorie, en sånn fortelling der du bare må lese videre for å se hvordan det går.»
Anne Cathrine Straume, NRK P2

Terningkast 5. «En av bokhøstens beste utgivelser!»
Marthe Edvardsen, Fredrisstads Blad

Kommentarer

Dette er romandebuten til Levi Henriksen, og for en brakdebut han gjorde! Til høsten kommer han med sin fjerde bok i serien fra Skogli, derfor fant jeg frem til denne boken, som er den første boken hvor handlingen finner sted i det lille bygdesamfunnet Skogli. Boken anbefales på det varmeste! https://tinesundal.blogspot.no/2017/07/sn-vil-falle-over-sn-som-har-falt-av.html
5