Hør et utdrag fra lydboka:

Svøm med dem som drukner

4.22222
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.2 (9 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Axel Aubert
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:12:50:00
Først utgitt:25.09.2014
ISBN Lydfil:9788242161567
ISBN CD:9788242159014

En storslått familiehistorie spilt ut med de store dramatiske hendelsene i Europa på 1900-tallet som bakgrunn. Vinner av Bokhandlerprisen 2014!

Høsten 1971 blir et kjærestepar funnet omkommet i Frankrike, på en avstengt, skogbevokst slagmark fra første verdenskrig. Deres tre år gamle sønn Edvard er sporløst forsvunnet. Fire dager senere dukker han opp på et helt annet sted i Frankrike.

Ingen vet hvor Edvard har vært, og han vokser opp på en fjellgård i Gudbrandsdalen sammen med sin tause bestefar.

Hva gjorde foreldrene i det avstengte skogholtet, og var det en tilfeldighet at de tråkket på en gammel gassgranat fra krigens dager? Og hvem har, til bestefarens begravelse, sendt dem et praktstykke av en kiste, snekret i et treverk ingen har sett make til?

Letingen etter svar fører 23 år gamle Edvard både til Shetland og tilbake til Frankrike, der han må grave seg inn i de mørkeste krokene i familiens fortid. En fortid som er tett vevd sammen med de store europeiske hendelsene fra forrige århundre, men også lidenskapen til en mestersnekker som søkte lykken i 30-tallets Paris. 

«Svøm med dem som drukner» er en stor episk fortelling med lange røtter. Lars Mytting ble for alvor kjent med verdenssuksessen «Hel ved».

«I bokbransjen er det lett å forveksle bøker med begivenheter. Men noen av dem er faktisk det, og Lars Myttings «Svøm med dem som drukner» hører til i den klassen ... Han har skrevet noe som sannsynligvis er årets mest medrivende roman, en bred fortelling som må kunne kalles hans definitive gjennombrudd som forfatter. Denne boken er så velsignet velskrevet at selv de mest vidløftige vendinger blir logiske og akseptable milestener i en kronglete historie ... et tydelig og troverdig dikterunivers.»
Rune Hallheim, Aftenposten 

«Gnistrende roman ... For en fremragende forteller Lars Mytting er blitt! ... briljerer med fortellerteknikken sin. Ikke bare at han har et knallsterkt grep om hovedpersonene sine. Men han følger dem gjennom så store spenn, og konfronterer dem med så dramatiske opplevelser og endringer, at en mer ordinær forteller ville knekt nakken av kvartparten av de utfordringer som Mytting stiller seg selv overfor. Men likevel driver han det i mål med en fortellerstyrke som det er bare å applaudere høylytt ... gløden og drivet er usvekkelig. Dette er en bred og storartet historiefortelling!»
Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

«... storslåtte scener og stilfull metaforbruk»
Stein Roll, Adresseavisen

Kommentarer

Jeg vet ikke helt hvordan jeg best skal forklare hva denne lydboka handler om. Men jeg kan definitivt si at den er spennende, nesten som en kriminalroman - med en hemmelighetsfull forhistorie full av mystikk. Hva skjedde den gangen for mange år siden da Edvards foreldre døde, og han selv forsvant i flere dager? Og hva rommer forhistorien til den forbitrede bestefaren, potetbonden som hører på Wagner og som har en fortid som nazist? Når Edvard reiser ut i Europa for å finne svar, får vi være med på en fantastisk reise, både gjennom historien og gjennom Europa i dag. Jeg kan si det med én gang: Sett av tid. For du kommer ikke til å ha lyst til å skru av lydboka før du har hørt den ferdig!
5

Elendig! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
1

Gled deg. Spennende som en krim, men mye, mye mer interessant. Denne vil du høre!
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Lydbøker av Lars Mytting

  

Fra

299,-262,-
Kjøp