Hør et utdrag fra lydboka:

Tråden

4.333335
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.3 (3 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Hedda Munthe
Oversetter: Lene Stokseth
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:The Thread
Spilletid:12:56:19
Først utgitt:12.03.2013
ISBN Lydfil:9788242144959
ISBN CD:9788242156112

En by i opprør. Et folk i fare. En fortelling om håp, lojalitet og kjærlighet.

Thessaloníki, 1917. Den natten Dimitri Komninos blir født, raseres den multikulturelle byen av en katastrofal brann. Fem år senere må en liten jente, Katerina, flykte til Hellas, da hjemmet hennes i Lilleasia blir ødelagt av den tyrkiske hæren. I kaoset om bord på båten kommer hun bort fra moren sin. Fra den dagen flettes livene til Dimitri og Katerina sammen.
Thessaloníki, 2007. En ung gresk mann, oppvokst i London, nå student i hjemlandet, får høre livshistorien til sine besteforeldre for første gang – en dramatisk historie om mennesker som er blitt drevet vekk fra sin elskede hjemby med makt og vold. Historien han blir fortalt gjør et uutslettelig inntrykk, og får også store konsekvenser for hans egen fremtid.

«En medrivende og ambisiøs fortelling, med fantastiske detaljer.»
The Sunday Times

«Hislops beste!»
The Scotsman

«Jeg virkelig storkoste meg med lydboka»
Omtale fra bokbloggen Bøker og bokhyller

Kommentarer

Etter å ha lest 'Øya' av samme forfatter, var forventningene høye da jeg begynte å lese 'Tråden'. Jeg har inntrykk av at Hislop er en dyktig historieforteller, men denne gangen ble jeg ikke spesielt grepet av handlinga. Kjemien mellom boka og meg var faktisk så dårlig at jeg gav opp, og satte den tilbake i hylla, halvlest. Senere fikk jeg låne LYDBOKA, og det ble plutselig en helt annen opplevelse! Fra første lydspor var jeg oppslukt av menneskene og hendelsene i Tessaloniki! Hedda Munthe gir liv og karakter til 'deltakerene' uten at hun på noen måte overdriver. Boka anbefales varmt og hjertelig, spesielt til de som liker historiske romaner.
5

Denne karakteren ble sendt inn via Lydbok appen!
3

Boka anbefales.
5

Boka anbefales.
5

Lydbøker av Victoria Hislop