Hør et utdrag fra lydboka:

Vera

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (1 stemme)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Maria Sand
Oversetter: Geir Pollen
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:Gyldendal
Målform:Bokmål
Original tittel:Vera
Spilletid:10:57:08
Først utgitt:22.01.2019
ISBN Lydfil:9788242180629

En liten kjærlighetshistorie kan få de største følgene.

Under falskt navn kommer franske Sandrine fra krigens mørke til et varmt forsommer-Sverige. Året er 1945. Hennes eneste bagasje er et ufødt barn hun ikke vil ha, og en hemmelighet som hun er forberedt på å gjøre hva som helst for å holde på.

Sju måneder senere står hun brud på en øy langt ute i skjærgården. Ingen i brudefølget kjenner bakgrunnen hennes. Ved å si ja til den dobbelt så gamle legen Ivan, gifter Sandrine seg inn i en fremmed verden: den fryktinngytende overklassefamilien Ceder. Under bryllupsnatten raser en snøstorm over skjærgården og hele festfølget blir værfast. Det er som om denne natten bærer bud om hvordan resten av ekteskapet skal bli – en iskald allianse bygget på hemmeligheter, løgner og redsler.

«Vera» er en fortelling om flukt og overlevelse, om mødre og døtre, om skyld og kjærlighet som arves ned gjennom generasjoner.

Kommentarer

Det er en spennende roman Anne Svärd har forfattet med Vera. Språket er sanselig og flott, og vakkert tolket og lest av Maria Sand. Det er ikke en "søtsupperoman" dette, men en uventet alvorlig historie om ensomhet, som også skildrer hvordan samfunnet vårt har utviklet seg de siste 70 - 80 årene. https://tinesundal.blogspot.com/2019/02/vera-av-anne-svard.html
4

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Lydbøker av Anne Swärd

  

Lydbøker med Maria Sand