Hør et utdrag fra lydboka:

Verden som var min. Syttitallet

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (5 stemmer)
169,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Anders Ribu
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:Aschehoug
Målform:Bokmål
Serier:Verden som var min
Spilletid:27:36:16
Først utgitt:29.07.2016
ISBN Lydfil:9788242163882
ISBN CD:9788242172389

Etter suksessen med «Sekstitallet» fortsetter Ketil Bjørnstad å skrive sin egen historie fra han er atten til tjueåtte år opp mot den tiden han levde i. Nominert til Bokhandlerprisen 2016!

«Syttitallet» handler om opprørstiåret og den unge mannens læring og løsrivelse, vennskap og forelskelser, tilhørighet og svik. Ved inngangen til syttitallet sliter attenåringen Ketil med overvekt og ulykkelige forelskelser og tvil på seg selv som klassisk pianist. Han var et musikalsk vidunderbarn og Ungdommens pianomester, men med sin inntrykksvare og følsomme mottakelighet oppfatter han de raske samfunnsmessige og kulturelle endringene i tiden. Han formes av det nye og det radikale og vennskapet hans med Ole Paus blir det faste punktet i en omskiftelig og på mange måter nådeløs tid. Den fem år eldre vennen får Ketil til å løsrive seg fra sin klassiske pianistskolering og bli en skapende komponist og utøver med inspirasjon fra jazzen, rocken og tidens opprørsånd. Han frigjør seg fra kjernefamilieverdier akkurat som han kvitter seg med femtiseks kilo overvekt på noen måneder. Ole Paus får ham til å oppdage Hans Jæger og Kristiania-bohemen som et speil for ham selv og syttitallet og Bjørnstad inspireres til storverket Leve Patagonia.

Ketil Bjørnstad (1952) er pianist, komponist og forfatter. Bøkene hans er oversatt til 17 språk, og flere av romanene har vært bestselgere i Norge, Frankrike og Tyskland. «Sekstitallet», første bok i hans påbegynte selvbiografiske romanserie «Verden som var min», ble både en salgssuksess og en kritikersuksess.

Terningkast 5: «Ketil Bjørnstad innfrir igjen»
Marius Wulfsberg, Dagbladet

Terningkast 5: «Velkommen til tour de force Bjørnstads nok en gang. Det er virkelig en eventyrlig reise, velskrevet med sjarm og varme»
Guri Hjeltnes, VG

Terningkast 5: «Den matcher forventningene, og vel så det»
Ole Jacob Hoel, Adresseavisen.

Hør alle lydbøkene i Verden som var min-serien:
- Verden som var min: Sekstitallet
- Verden som var min: Syttitallet
- Verden som var min: Åttitallet
- Verden som var min: Nittitallet
- Verden som var min: Tyvetallet
- Verden som var min: Siste leveåret

Kommentarer

Flott innlesing av Anders Ribu - her er det mange timer med interessant lytting om litt av hvert og mer til - både om forfatteren selv og alle som omga ham - og verden forøvrig. Mer omtale i Reading Randi: http://reading-randi.blogspot.no/2016/08/tanker-om-bok-ketil-bjrnstad-verden-som.html
5

Jeg har storkost meg med denne boka som beskriver 70 tallet, hva som skjedde med Ketil og historisk. Les mer:http://kleppanrova.blogspot.no/2016/08/bjrnstad-ketil-syttitallet.html
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Jeg leste den første boken, men siden jeg syntes den ble lang valgte jeg å høre bok nummer to. Dette var et glimrende valg, for Anders Ribu har en fantastisk fin måte å lese på, og boken var ikke et minutt for lang. Anbefales på det varmeste!
5

Jeg hørte først sekstitallet og deretter syttitallet. Det er to fantastiske bøker og det var en nytelse å høre på. Anders Ribu's stemme er helt riktig for disse bøkene. Nå gleder jeg meg til åttitallet!
5

Jeg hørte først sekstitallet og deretter syttitallet. Det er to fantastiske bøker og det var en nytelse å høre på. Anders Ribu's stemme er helt riktig for disse bøkene. Nå gleder jeg meg til åttitallet!
5

Bra! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
4

Lydbøker av Ketil Bjørnstad

  

Fra

149,-130,-
Kjøp
  

Fra

149,-130,-
Kjøp

Lydbøker med Anders Ribu

  

Fra

149,-130,-
Kjøp