Hør et utdrag fra lydboka:

Vernon Subutex 3

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (1 stemme)
299,-262,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Fanny Vaager
Oversetter: Gøril Eldøen
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Vernon Subutex 3
Serier:Subutex-triologien
Spilletid:12:45:23
Først utgitt:10.01.2020
ISBN Lydfil:9788242183330

Etterlengtet "grande finale" i trilogien om Vernon Subutex.

Vernon Subutex og gjengen rundt ham holder stevner der de danser i naturlig rus framkalt av Vernons fantastiske DJ-evner og tonene fra avdøde Alex Bleach. Slik reiser de fra sted til sted og tiltrekker seg stadig flere tilhengere; de er blitt et fenomen i sin samtid.

Men nå får Vernon en nyhet som skal ødelegge harmonien i vennegjengen. Samtidig strever Laurent Dopalet med å få tildekket den skjendige tatoveringen han ble påført av Aïcha og Céleste, og vil hevne seg på de to jentene. Og da terroren rammer Paris, begynner de alle å spørre seg om fellesskap i det hele tatt er mulig lenger.

Den tredje og siste boka om Vernon Subutex er en spektakulær avrunding av Virginie Despentes' kritikerelskede fest av en trilogi. Hver eneste setning er ladet med energi og samfunnssatire. Med sitt skarpe analytiske blikk og sin unike stil er Despentes vår tids fremste kronikør.

Hør alle lydbøkene i serien:
- Vernon Subutex 1
- Vernon Subutex 2
- Vernon Subutex 3

Kommentarer

En spenningsroman som speiler dagens samfunn på i glimrende fortelling!Les mer om hva jeg synes: https://kleppanrova.blogspot.com/2020/01/vernon-subutex-3-av-despentes-virginie.html
5

Lydbøker med Fanny Vaager