Hør et utdrag fra lydboka:

Vi ses i morgen

4.11111
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.1 (9 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Tore Renberg
Kategori: Romaner
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Serier:Teksas-serien
Spilletid:19:38:16
Først utgitt:20.09.2013
ISBN Lydfil:9788242160218
ISBN CD:9788242156723

I løpet av noen få dager virvles unge og voksne liv inn i hverandre. Og noen av dem kommer ikke til å overleve september i Stavanger.

Det er september og uvanlig varmt i verdens rikeste by. I et falleferdig hus ved fjorden holder Hillevågsgjengen til. Den ensomme lederen Jan Inge tror på samhold og ser på seg selv som en David Toska for de småkriminelle. Rudi har ADHD og er stormforelska i Cecilie på syvogtyvende året, han er Kristelig Folkeparti-fan og hører på heavy metal. Cecilie fyller snart førti, hun bærer på en skinnende hemmelighet og drømmer om et annet liv. Nå får Hillevågsgjengen et uventet oppdrag i fanget.

«Vi ses i morgen» er en roman om desperat jakt etter penger, om mennesker som lengter etter å oppleve den store kjærligheten.

Terningkast 6
May Grethe Lerum, VG

Terningkast 6: «Imponerende bilde av en sliten oljeby. I denne store romanen av Tore Renberg serveres et slående treffsikkert portrett av oljebyen Stavangers vrangside. «Vi ses i morgen» er imponerende i alt fra komposisjon, språk, troverdighet til vidd, koloritt, dynamikk»
Fartein Horgar, Adresseavisen

«Tore Renberg på sitt aller beste i ny roman. Det er en poesi og rytme i denne boka som viser det beste ved multitalentet Tore Renberg. Ei bok med et vanvittig tempo og driv, og en horroraktig avslutning, grotesk over i det komiske.»
Cathrine Krøger, Dagbladet

«Tore Renberg har bygget et fyrtårn av en bok – en bok som bugner av fristende lesefrukter.»
Pål Gerhard Olsen, Aftenposten 

«Seks hundre sider ren energi. Tore Renberg har skrevet en sjarmerende røverhistorie full av kjærlighet til skrudde kriminelle, tenårige hormonbomber og oljerike Stavanger. Dette er en roman med driv. Den er underholdende, vekselvis morsom og spennende.»
Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

Hør de andre lydbøkene i Teksas-serien:
- Vi ses i morgen
- Angrep fra alle kanter
- Skada gods

Kommentarer

Tore Renberg leser denne pageturneren kjempebra, noe som hever en allerede veldig god bok. Gleder meg til å sette i gang med Angrep fra alle kanter!
5

For en fantastisk bok! Vi er i Stavanger, og ikke i byens finere miljøer. Vi følger mange ulike mennesker og i løpet av noen høstdager skal livene til de fleste av de involverte forandres for alltid. Det er den tafatte Pål og hans to tenåringsdøtre, det er Hillevågsgjengen, det er den vakre men sinte fosterhjemsgutten, den vakre, men døve jenta, den ikke så vakre, men mer villige kristne Sandra, det er gutten som sniffer og den onde broren hans, og enda noen flere. På en helt mesterlig måte bygges historien opp mot en avslutning som alle skjønner ikke kommer til å ende så veldig bra, men hvem som kommer dårligst ut er ikke så enkelt å gjette seg til. Språket er nydelig og Renberg viser stor menneskekunnskap. Dette er virkelig bra, og jeg skjønner alle de gode anmeldelsene denne boka har fått. Jeg likte spesielt godt at Renberg har fjernet seg fra å skrive om SEG SELV. Jeg er så indelig lei all navlebeskuingen i norsk skjønnlitteratur, så dette var deilig befriende. Tore Renberg har selv lest inn boka og det fungerte helt utmerket. Jeg vil ha mer!
5

består av ett ord. Jeg undrer meg litt over disse anmeldernes sjelsliv. Samtidig har jeg medlidenhet med dem. Litt stakkars, liksom. For dette er rett og slett en kostelig bok. Pulp Piction meets Tortilla Flat – på Stavangerdialekt. Velskrevet, et særdeles farverikt persongalleri og fantastisk morsom å lytte til, noe som ikke minst skyldes at Renberg leser selv. Og for de som lurer; nei, jeg er fra hovedstaden. Gleder meg stort til 'Angrep fra alle kanter'.
5

Denne romanen er starten på en serie fylt med spenning og alvor - og en god del humor i all "elendigheten". Renberg har skildret personer og miljø her som man så absolutt ikke glemmer så fort. Noe annet som preger denne romanen er "foreldre-sviket" - et trist tema - foreldre som er fraværende, eller foreldre som er høyst uskikket til foreldre-oppgaven. Dette sviket gir leseren en beisk ettersmak. Da jeg lyttet denne i all sin grøss og gru i 2013, føltes et stort savn da boken var slutt,og jeg håpet virkelig det ikke skulle bli lenge til en fortsettelse.....og den kom året etter. Mer om denne i Reading Randi https://reading-randi.blogspot.no/2017/10/tanker-om-bok-tore-renberg-vi-ses-i.html
5

Høstens mest underholdende lydbok, for min del. Boken har flere ulike hovedpersoner, men det blir aldri rotete. Istedet får vi innblikk inn i livene fra alt fra forelskede tenåringsjenter til en kriminell liten bande og en barnefar med en spillegjeld han ikke lenger kan skjule. Språket er kjempegodt, og at forfatteren leser selv på Stavanger-dialekt, gjør boka enda bedre, i mine ører. Renberg leser veldig bra! Boken er lang, men ikke for lang. Og den avslutter med en aldri så liten cliff hanger, noe som får meg til å håpe på mer. For det vil jeg VELDIG gjerne ha!
5

Elendig! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
1

Elendig! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
1

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5