Hør et utdrag fra lydboka:

Glasstronen

0
Ingen stemmer til nå
149,-99,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Kathrine Thorborg Johansen
Oversetter: Hanne Hay sætre
Kategori: Fantasy
Sjanger: Ungdom
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Throne of glass
Spilletid:12:16:46
Først utgitt:24.10.2018
ISBN Lydfil:9788242168818

«Game of Thrones» møter «Dødslekene» i denne spennende fantasyserien om en ung snikmorder.

Etter å ha overlevd et år med hardt straffearbeid i Endoviers saltgruver, blir den 18 år gamle snikmorderen Celaena Sardothien dratt med inn i et rom for å møte kronprinsen. Prins Dorian tilbyr henne friheten under en betingelse: hun må være hans forkjemper i en konkurranse for å finne den nye kongelige snikmorder.

Hennes motstandere er mannlige tjuver, snikmordere og krigere fra riket rundt, hver av dem sponset av et medlem fra Kongens råd. Hvis hun slår motstanderne sine i en rekke elimineringsrunder, må hun tjene kongeriket i tre år før hun er helt fri.

Celaena opplever treningen med troppsfører Westfall som utfordrende og forfriskende, men kjeder seg i hjel av livet i hoffet. Men det blir likevel hakket mer interessant da prinsen begynner å vise interesse for henne … men det er den bryske kaptein Westfall som ser ut til å forstå henne best.

Så finner de en av konkurrentene død… raskt etterfulgt av enda en. Klarer Celaena å finne ut hvem som er drapsmannen før hun selv blir et offer? Og under sin egen etterforskning, føres den unge snikmorderen inn på sporet av en større skjebne enn hun noensinne kunne sett for seg.

 

Kommentarer

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Lydbøker av Sarah J. Maas