Hør et utdrag fra lydboka:

Phenomena 7. Frostens datter

3.666665
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 3.7 (3 stemmer)
129,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Ola G. Furuseth
Alder: Fra 10 år
Kategori: Fantasy
Sjanger: Ungdom
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Serier:Phenomena
Spilletid:6:32:25
Først utgitt:18.10.2011
ISBN Lydfil:9788242142351

Endelig er den her! Norges mest populære fantasyserie er komplett.

Vil profetiens utvalgte klare å befri verden fra den onde makten de ble utpekt for å bekjempe? Alvebarna Alk og Ilke står foran det endelige slaget på Gredomsletten. De har kjempet, de har mistet og de har overlevd, helt til nå ... da alt skal avgjøres.

Phenomena er Norges største fantasysuksess. Den unike serien om Alk og Ilke som er utvalgt til et helt spesielt oppdrag. For det finnes en gammel spådom om at to alvebarn skal fri verden fra den onde makten. Sammen med trollmannen Sha-ra og vinterbjørnen Arol drar Alk og Ilke for å kjempe mot ondskapen. Men det finnes én skikkelse som vil gjøre alt som står i hans makt for å hindre dem: Tarkan. Kampen har foregått gjennom seks spennende bøker, og nå er vi ved løsningen. I Phenomena-serien blir vi med inn i en verden befolket av alver, vinterbjørner, trollmenn og andre skapninger - både onde og gode. Som forfatter, illustratør, designer og musiker har Ruben Eliassen oppnådd stor suksess med Phenomena-serien. Lydbøkene i Phenomena-serien passer godt for eventyrlystne barn i alderen rundt 8-10 år.

Hør alle de spennende lydbøkene i Phenomena-serien:
Phenomena 1 - Profetiens utvalgte
Phenomena 2 - Parados' øye
Phenomena 3 - Det tapte hjertet
Phenomena 4 - Utfrielsen
Phenomena 5 - Enigma
Phenomena 6 - Trollmannen
Phenomena 7 - Frostens datter

Kommentarer

utrolig gode bøker helle serien har venta lit for lenge i mellom vær bok. en utrolig spesield slut men utrolig bra det du sier på slutten. har lest disse siden jeg gikk i 5 klasse å nå er i i lære å synes forsatt bøkene er gode. liker også musiken
5

Elendig! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
1

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5