Hør et utdrag fra lydboka:

Blade 1 + 2. Spille død + Nære på

4.5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.5 (2 stemmer)
129,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Axel Aubert
Oversetter: Jørn Roeim
Alder: Fra 12 år
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Ungdom
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Playing Dead + Closing In
Serier:Blade
Spilletid:5:45:30
Først utgitt:29.02.2012
ISBN Lydfil:9788242143693

Bok én og to i den vanvittig spennende ungdomsserien Blade. Du får to bøker samlet på én lydbok!

Blade 1 - Spille død:
Blade gjemmer seg. Spiller død. Noen er etter ham, og han vil ikke bli funnet. Han vet at disse folka ikke er til å spøke med. Men Blade kan passe på seg selv. Det er han nødt til. Det handler ikke om å vinne. Det handler om å overleve.

Blade lever livet sitt i storbyens gater. Han klarer seg, men prøver å glemme fortiden. Spørsmålet er om ham har noen framtid? I det siste har han gjemt seg. Spilt død. Han vet at folk leter etter han. Folk som mener alvor. Som er farlige. Men Blade har kontroll, og vet hvordan han skal holde seg unna. Helt til han treffer noen som sakte begynner å rive ned forsvarsverkene hans …

Blade 2 - Nære på:
Blade er på flukt igjen, men denne gangen har han også med seg tenåringsjenta Becky og treåringen Jaz, og han gjør alt for å beskytte dem. De skumle skyggene fra fortiden er etter ham, men også det som er igjen av den voldelige jentegjengen til Bex. Desperasjonen gjør Blade til en han ikke vil være - full av hat og med kokende blod i årene. De er jaget fra alle kanter. Er det ingen måte å unnslippe på?

Blade er på flukt igjen, men nå er han ikke alene lenger. Tenåringsjenta Becky og treåringen Jaz er med ham, og han er villig til å gjøre hva som helst for å beskytte dem. Det er ikke bare de skumle skyggene fra fortiden som er etter ham, men også det som er igjen av den voldelige jentegjengen til Bex. Desperasjonen gjør Blade til en han ikke vil være -- full av hat og med kokende blod i årene. De er jaget fra alle kanter. Er det ingen måte å unnslippe på?

Blade-serien handler om den unge gategutten Blade som er jaget, og som gjemmer seg for politiet og for andre. Bøkene er actionfylte pageturnere, men serien er også en historie om empati, frykt og valget mellom godt og ondt. Forfatter Tim Bowler er en av Englands mest anerkjente ungdomsbokforfattere.

Hør alle ungdomslydbøkene i den spennende Blade-serien:
- Blade 1 og 2: Spille død + Nære på
- Blade 3 og 4: På flukt + Blind frykt
- Blade 5 og 6: Slå tilbake + Knytte bånd

Kommentarer

Denne ble godt mottatt
4

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5