Hør et utdrag fra lydboka:

Killerinstinkt

4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4 (1 stemme)
149,-99,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Christoffer Staib
Alder: Fra 12 år
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Ungdom
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Spilletid:6:26:00
Først utgitt:30.08.2017
ISBN Lydfil:9788242165848
ISBN CD:9788242173829

Uprisvinneren Thomas Enger er tilbake med krim for unge voksne.

Hvor godt kjenner du egentlig menneskene du har rundt deg? Det spørsmålet må Even Tollefsen finne svaret på når hans eks-kjæreste Mari blir funnet drept på Fredheim videregående skole morgenen etter revypremieren. En av Evens venner blir også funnet grovt mishandlet og drept, et helt annet sted på skolen. Mistanken retter seg raskt mot Even, som aldri rakk å få svar på hvorfor Mari slo opp med ham. Snart blir det tydelig både for Even og politiet at en ulykke som krevde livet til Evens far ti år tidligere, er viktig for etterforskningen.

Samtidig begynner Even å tvile på hvem av sine nærmeste – venner eller familie – han egentlig kan stole på. De neste dagene blir intense for Even, som både må kjempe mot ryktene som sprer seg i bygda, og mot en drapsmann som ikke skyr noen midler for å fjerne alle spor etter seg.

Kommentarer

Ved en "feiltagelse" leste jeg en ungdomskrim - men den var spennende - og heldigvis var den ikke "voldelig". Og faktisk, Killerinstinkt kan godt leses av voksne også. Den er veldig spennende, men kanskje ikke helt realistisk. Temaet i denne ungdomsromanen er viktig, det handler om familie-relasjoner og hemmeligheter – og følgene av hemmelighetskremmeri – vi får også innblikk i et ungdomsmiljø - og realismen er ganske god her, tror jeg, når det gjelder oppvekst, omgangstone og miljø blant dagens ungdom. Mer i Reading Randi http://reading-randi.blogspot.no/2017/11/tanker-om-bok-thomas-enger.html
4

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Lydbøker av Thomas Enger

  

Lydbøker med Christoffer Staib