Hør et utdrag fra lydboka:

Divergent. Opprøreren

4.4
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 4.4 (5 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Elisabeth Vatn
Oversetter: Torleif Sjøgren-Erichsen
Alder: Fra 12 år
Kategori: Romaner og fortellinger
Sjanger: Ungdom
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Insurgent
Serier:Divergent
Spilletid:11:50:50
Først utgitt:03.09.2014
ISBN Lydfil:9788242161628
ISBN CD:9788242159250

Umulige valg, hjerteskjærende svik, forbløffende konsekvenser og uventet romantikk. Divergent-serien byr på et univers så spennende og intenst at det nesten tar pusten fra leserne.

I Tris Priors Chicago er samfunnet delt i fem fraksjoner; de ærlige, de uselviske, de modige, de fredelige og de intelligente. Alle 16-åringer må velge hvilken gruppe de skal være med i for resten av livet.

Vår heltinne Tris tar et valg som overrasker alle – inkludert henne selv. Hun legger ut på en ensom ferd, fast bestemt på å finne ut hvor hun egentlig hører hjemme. Hun er sjokkert over brutaliteten i sitt nye liv, og kan ikke stole på noen. Likevel tiltrekkes hun av en gutt som tilsynelatende både truer og beskytter henne.

I «Opprøreren» er det krig mellom fraksjonene, og Tris blir stilt ovenfor dilemmaer hun aldri hadde trodd hun ville oppleve. I krig må man for alvor velge side og valgene man tar blir enda mer ugjenkallelige.

«Når oppfølgeren kommer råder det alltid en viss skepsis og spenning. Vil en klare å gjenskape det som var så genialt sist gang? Dere kan trygt lene dere tilbake og slappe av. Andre del av eventyret om Tris og Four holder heldigvis mål. Divergent-magien lever!»
Bokbloggeir

«Den veldig spennende fortsettelsen om Tris skuffer ikke. Her er det spenning og driv fra begynnelse til slutt. Anbefales!»
Linn Helland Steier, Norli Hvaltorget i Sandefjord  

Hør alle de utrolig spennende Divergent-lydbøkene:
- Divergent
- Divergent. Opprøreren
- Divergent. De lojale

Kommentarer

Som i den første boka, er det høyt tempo, dramatikk og uventede vendinger. I forhold til "Divergent", er denne kanskje enda mørkere og råere, men det må den nesten være: forholdene har blitt tøffere på alle måter, og ingen vet hvem de kan stole på. Fortsatt veldig spennende, og fortsatt leser Elisabeth Vatn veldig god! PS. Det er HELT nødvendig å ha lest/ hørt bok nummer en for i det hele tatt skjønne hva som skjer, hvorfor og hvordan ting henger sammen.
4

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Akseptabel! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
3

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5