Hør et utdrag fra lydboka:

Vanessa Svartmo

5
Din vurdering: Ingen Gjennomsnitt: 5 (2 stemmer)
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Andrea Bræin Hovig
Alder: Fra 12 år
Kategori: Romaner og fortellinger
Sjanger: Ungdom
Produsert av:Gyldendal
Målform:Bokmål
Spilletid:7:09:20
Først utgitt:26.11.2015
ISBN Lydfil:9788242162908

Andrea Bræin Hovig debuterer som romanforfatter med en sår, men morsom roman om tenåringen Vanessa Svartmo.

"Jeg har nettopp hatt en åpenbaring: Jeg er nederst. På planeten. Når det kommer til lykke. Jeg gjentar: Jeg er kloden Tellus' mest ulykkelige menneske. Banna bein."

Vanessa Svartmo bor med moren sin i Oslo. Hun har nettopp innsett at hun er helt nederst på planeten. Hva lykke angår. Moren hennes drikker og ligger på sofaen, faren er fraværende, og på vennefronten er det mildt sagt skralt. Grandios selverkjennelse, med andre ord. Men nå skal Vanessa Svartmo FAKTA FAEN bli ny!

Idet hun treffer rikmannsgutten Gabriel, går startskuddet for en ny epoke i Vanessas liv. Vi følger henne fra isolasjonen og inn i det fellesskapet som oppstår i gruppemøtene hos skolens batikk- og tova ull-kledde sosiallærer Brit Jørstad Moen, a.k.a. BJM.

«Vanessa Svartmo» handler om identitet og vennskap, om å stå utenfor, og om å finne et fellesskap der man aller minst venter det.

Musikk: Andreas Utnem


 

Kommentarer

Dette er definitivt en av de beste lydbøkene jeg har hørt- EVER! Dette er ei ungdomsbok som tar målgruppa skikkelig på alvor, og samtidig er det ei bok jeg trur alle som selv har vært unge, eller som har med ungdommer å gjøre, vil ha stor, stor glede av å høre. Den er hysterisk morsom, men med særdeles alvorlig undertone, og man kan rett og slett ikke unngå å bli glad i Vanessa og resten av karakterene. Forfatteren leser boka sjøl, glimrende, med innlevelse og truverdighet. Det eneste man kan finne som er negativt her, er at boka tar slutt...
5

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5

Lydbøker av Andrea Bræin Hovig

  
  
  

Lydbøker med Andrea Bræin Hovig