Hør et utdrag fra lydboka:

Hjerterdame

0
Ingen stemmer til nå
149,-
Klikk på formatet du ønsker å kjøpe
Product: 
Innleser: Anne Ryg
Oversetter: Torleif Sjøgren-Erichsen
Kategori: Krim og spenning
Sjanger: Skjønnlitteratur
Produsert av:LBF
Målform:Bokmål
Original tittel:Sweetheart
Serier:Archie og Gretchen-serien
Spilletid:9:57:34
Først utgitt:25.02.2009
ISBN Lydfil:9788242139863

«Hjerterdame» er bok nummer to i Chelsea Cains nervepirrende spenningsserie om etterforsker Archie Sheridan og seriemorder Gretchen Lowell.

Tre lik blir funnet i Portland Forest Park – på samme sted som seriemorderen Gretchens Lowells første offer ble funnet 12 år tidligere. Gretchen sitter bak lås og slå, og etterforsker Archie Sheridan frykter at nok en seriemorder er på ferde. Men når Gretchen klarer å flykte fra fengselet, er det umulig for Archie å konsentrere seg om den nye saken. Han har ikke sett Gretchen på to måneder - han har flyttet tilbake til familien og sverget på at han aldri skal besøke henne mer - likevel fortsetter hun å hjemsøke ham. Han føler nesten lettelse over at hun har flyktet, for han vet at det er bare han som kan stoppe henne før hun begår nye drap, og han har en plan for hvordan han skal slippe unna taket hun har på ham, en gang for alle.

«Dette er bra! Dette er bare SÅ bra! Jeg kan med hånden på hjertet ikke huske et aspekt av noen bok jeg har lest som har forstyrret meg mer enn den gjensidige avhengigheten seriemordersken og Archie utviser her. Serien inneholder rå psykologi i ypperste klasse»
Omtale fra bokbloggen eBokhyllami

Hør alle lydbøkene i den bestselgende spenningsserien fra Chelsea Cain:
- Ondskapens hjerte
- Hjerterdame
- Hjerterått
- Mørketid
- Døden to ganger

Kommentarer

Fantastisk! Denne kommentaren ble sendt inn via lydbok appen.
5